09 January 2011

Sepanas rojak kari gulai berapi cili padi sambal belacan !

Salam untuk semua pembaca/reader yang masih sudi membaca blog De'din dan semakin lama semakin suam2 kuku macam hidup segan mati tak mau. Tajuk entri macam panas ja kan. Btw, tajuk ini hanya untuk menghangatkan kembali penampilan semula rakan blogger saya yang sudah lama menyepi. Katanya blog nya akan kembali mengegarkan fenomena blogger dunia. Walau macam mana pon saya tetap menyokong dia sebagai salah seorang bff saya. Apa lagi ? jom lah terjah blog dia !


Nantikan kemunculan blogger yang pernah mencetuskan fenomena blogger di PTSB




Oh ya hanya tajuk sahaja untuk menghangatkan . tapi isi nya tidak yer ! harap maklum.


Oh ya sekarang !


semakin hari semakin dikenali
semakin hari semakin disenangi
semakin hari semakin hitam gelap
semakin hari semakin gemok berisi
semakin hari semakin menambah kaki
semakin hari semakin menghitung tarikh akhir
semakin hari semakin memahami adat resam di site, 
semakin hari semakin berani membuat keputusan sendiri
semakin hari semakin pening melihat pelan2 strucuture yang kacang
semakin hari semakin mengetahui 'oh tidak saya x nak keja macam ni'




p/s: cukuplah kowt dengan update seringkas ini !
      picture dicuri tanpa kebenaran !

47 comments:

kiwi said...

haha..nti kiwi g terjah blog dia ^^

De'din said...

silakan2..
kiwi mmg kaki blogger ni,,
kejap ja dah sampai sini
hehe

datang lagi yer lepas nih

kiwi said...

haha..memg la..sbb ni awl sem ..
x de kje lg..
lg pn fb dh deactivated..x de bnde nk bwt..hihi

streetboyZ said...

Wah...
semakin ramai yg mengaktifkan dunia blogger kembali...
hehehe...
jom kita memeriahkan blogger2 PTSB..
hehehee

De'din said...

kiwi..
kalo lah dedin ada masa macam kiwi kan best,,
skrng on9 fb sekadar tggu owwg buzz ja..
kekadang tu gatai tgn juga comment status owg len..

De'din said...

street boyz,,

nantikan bengkel2, seminar tentang blog dari kami semua sem hadapan !
tggu jgn x tggu

HEROICzero said...

hehehe ape de hal... cari balik spark tu pasti akan datang semula minat untuk kerja dalam bidang yg dipilih dulu. insyaAllah~

De'din said...

heroic..

gua bukan salah bidang,,
tpi gua perlu belajar lgi..
gua nak jdi engineer
bukan site supervisor !
hangat ooooo keja skrng nih
haha

Lulu caldina said...

so colourful blog..
lawa..
sedap jer pandang..

niesz said...

skrg gak niesz g terjah..tp da ade ke?hehe..

meowwmania said...

datang menerjah! meOww~

Ain Zulaikha said...

waaaaa kawan awak tu hemsem lah.... ^^

SweetSyaza said...

boleh tahan muka dia makan rambutan...
kalo makan durian mesti lagi ensem...hahaks

De'din said...

lulu..

thanks !
blog awak pown cantik juga

De'din said...

niesz..

dia x update lgi,,
tpi terjah ja !

De'din said...

meow mania..

aduh sakit nya..
len kali jgn terjeh2 =)

De'din said...

ain

hurmmm..
ni yg malas ni..
nnti kembang pula dia..
hehe
x kan dia ja yg ensem ?
haha

De'din said...

sweet syaza..

cuba bayangkan dia makan durian cicah budu !
heee~

Solihin Zubir said...

jom kita terjah kawan2.. hehehe..
eh! kita 1 parlimen ka? bley la dating.. hahaha...

HonEyBuNNy said...

salam..betul tu.nanti ila terjah jugak blog dia..ehheh

kiwi said...

haha..kiwi pn sme je..klau active fb nti dh on9 gatal tgn gk g cmmnt..sbb 2 deactivated..hihi..lg pn main blog best gk..^^

HEROICzero said...

kalau mcm tu, tunggu apa lg! gud luck~ =)

saiaAriEma said...

kta nak smbung dgre tros..hahahah

De'din said...

solihin

x sedap lah satu parlimen..
kita satu geng !
haha

De'din said...

honeybunny

terjah kasi pecah blog dia !

De'din said...

kiwi..

blog pon best,,
tpi ssh sikit,,

De'din said...

heroic..

baik bro,,
aku ku jejak lgkah mu itu !

De'din said...

mieqa

bgi abes hat nih dulu,,
bru smbng degree !

hans said...

hohoho
kira comeback la nih

P/S : Antara Pukul, Jam, Minit Dan Waktu

Amirrah Zawani said...

hui.. lesung pipit dalamnya.. hehe!!
semakin hari semakin hitam =_=

De'din said...

hans...

macam tulah lebih kurang..

De'din said...

amirrah

berkenan ka ?
single lgi tuh
haha

syok erk dedin makin hitam
x nak kawan lah
=)

hans said...

hehehehe
okay la tu
selamat berblog kembali kepada beliau

P/S : Mak Nih Bisinglah!!!! Cuba Mak Diam Sikittt!

saiaAriEma said...

wahhh......egat kot silap masuk blog.haha..cun gila.aku nak gak weyh!

De'din said...

hans,,,

nnti saya sampaikan

De'din said...

mieqa

sekali tgk macam blog pompuan ja !
haha
p lah cri kat lelou.com

Mario said...

hehe...aa aa la......cam blog pompuan...ekeke

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hambooiiiii serbu secepat mungkin... serbu kita semua keblog mereka..... ahahhhh we suport member punya blog ...

HEROICzero said...

woaaah layout baru? nice!

*dengki2!

aleen aiden said...

semakin hari semakin hemsem?
semakin hari semakin kayo sbb keje kuat?
semakin ape lg?heee

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Assalamualaikum
Aduiii dah tertinggal banyak entry kat sini.....maaf atas sebab tertentu amat sibuk sikit sesejak ni...

yuppppp semakin hensemmmm wwaaaarrggghhh mmg jelousss aku bila aleen beri pujian

PReDicToR said...

amat suka sambal belacan...alih2..hukhuk

Lovely Bella said...

pergh ni blog de'din ke kak din nih.. heheheh comel

papabear said...

teruskan semangat blogging anda!!!

Mario said...

aku komen lagi...weeeee

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

nak terjah gak ah blog dia...weyy!! lesung pipit tu yang mahal..adoiii

Mario said...

update le...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...