18 February 2011

First Give away from De'din

Assalamualaikum,

Hai semua, 
harapnya semua sihat sentiasa,

agak2 apa yang anda fikir berdasarkan tajuk entri kali nih ?
mungkin ada yang kata
contest yang aritu pown x abes lagi
dah memandai buat yang baru
btw, sebenarnya dedin nak 'outer' sikit contest 
dan tukar kepada 'giveaway'

yelah banyak blogger yang cakap 
segan lah nak letak gambar sendiri
x sempat lah nak ambik gambar
ada yg cakap saya x da camera

apapon alasan mereka saya still respect !
sebab mereka lah yang menghidupkan blog saya selama ini
rangking alexa pown semakin meningkat
(meningkat mendadak weyh,, sedangkan dah lama gua x buat blog walking)
walaupon blog ini suam2 kuku ja.

ok kali nih 
x mau cakap banyak,,

hadiah

1st   : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda
2nd  :Top up RM 10
3th   :Top up RM 5

Ini contoh tshirt untuk negeri Kedah ! semua negeri ada,, ampa semua jangan takut

syarat nya cukup mudah !

1) Buatkan satu entri bertajuk 'Saya nak first Give away from De'din '
2)(Jangan lupa link blog De'din dalam entri tu)
3) listkan hadiahnya !
4) tag 3 blogger dan pastikan mereka mengetahuinya !
5) tinggalkan link Entri Giveaway dibawah entri ini
6 ) dan mention kan penaja tshirt tersebut iaitu :


STRAWBEARU

Mudah bukan ?
x payah karang panjang2 pown !
x payah serabut kan kepala !
x payah follow2 !
x payah tangkap gambar2 !
x dak banner2 !


apa lagi sila lah join !


sekali lagi saya memohon maaf kerana terpaksa menunda contest tersebut !
Tapi 
saya nak beritahu saya dah update secara automatik blogger yang sudah join contest saya sebelum ni dan mereka juga akan diberi bonus. Bonus nya ialah nama mereka akan ada 2 dalam cabutan bertuah nanti ! (Adil lah kan, mereka semua bersusah payah nak ambik gambar then karang panjang2) Antaranya:

1. timtim
4. kiwi
5. Ada lagi sesiapa yang dedin terlepas entri mereka ? (sila beritahu@tggalkan link yer)

BERIKUT ADALAH SENARAI PESERTA TERKINI GA :


1. haney
2. erawatie18
3.Myra Jay
4. arol
5. asida
6. akmal faizal
7. segalanya ku terima
8. mama zhafan
9. m@m@ T0meLL
10. susu masam
11. shaizhar
12. syakila
13. cute mum
14. Fadzillah Kamarudin
15. shera haifa
16. nana
17. mama balqis
18. jieda
19. pinky momma
20. Izzaty Hedry

p/s : 
  • Hadiah utama sahaja akan meningkat sekali ganda jika penyertaan melebihi 50 !
  • Kali ni x payah follow sebab nak mudah kan anda semua,, tapi seeloknya follow lah untuk mendapatkan maklumat terkini tentang GA ini
  • kali ni blogwalking besar2 ran nak promote contest nih
  • tarikh tutup 28 Febuari 2011
  • Btw, thanks sbb sudi join contest ni,, dan gud luck yer




174 comments:

tim said...

thank you de'din..!!

De'din said...

tim..

welcome !
thanks sebab sudi join

b a m b a m ' s said...

yeahhhh!!bg adiah terus pon xper de'din..hehhehe..thanks! :)

De'din said...

bambam

x leh lah bgi trus,,
bajet ciput ja ni

Aldy Shah said...

idea contest chezzy with ur drink kemas tersimpan rapi dlm laptop aku, hahaha, but, xda rezeki, lum sempat pos entry dh ditarik balik kontest nieyh yerk, urm..but yg nieyh pown ok gark, nk cuba nih, kot2 menang baju T, lalala

De'din said...

aldy !
post ja !
aku tetap terima !

Imran nyambek said...

bagi hadiah terus boleh? hehe

HEROICzero said...

gua mahu tshirt hard rock cafeeee!! keh3x..

haneyzatul.amira.amran said...

adek senget, nnt akak join k!
hihhi

haneyzatul.amira.amran said...

i'm done!

http://cheriterahatyhaney.blogspot.com/2011/02/first-giveaway-from-dedin.html

terharu x? haha

EraWaTiE said...

Baru kejap tadi join contest nie join ga plak..

http://erawatie18.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin_07.html

EraWaTiE said...

abis contest tu burn tak?/

Myra Jay said...

Join..

ID : Myra Jay

Link : http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

AROL DSHW said...

Eh, Arol pun nak join jugak!

http://arolgiveaway.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

:)

De'din said...

imran,,.

bankrap lah mcam ni !
hehe

De'din said...

kak hani..


yelah akak !
penyertaan anda diterima

De'din said...

era watie..

penyertaan anda diterima,,
contest tu terbatal,,
saya tukar kepada Giveaway,,
untuk memudahkan anda semua

btw, gud luck !

De'din said...

myra,,

penyertaan anda diterima !
thanks sudi join,,.

btw, gud luck !

De'din said...

arol..

penyertaan anda diterima !
thanks sudi join,,.

btw, gud luck !

De'din said...

heroic,,.

hard rock kafe padang besar nak ?
bajet lgi murah rm 10 ja !
hehe

Mrs. Asida said...

Mrs. Asida join yer

http://ilovecontestblog.com/2011/02/07/saya-nak-first-give-away-from-dedin/

TQ.

lavender harum wangi said...

WAH~ RAJIN NYA BUAT GA.. HUUUU, INSYAALLAH AKAN JOIN.. BTW, BEST OF LUCK UNTUK SEMUA YG JOIN~ :D

gigiAriEma said...

tak tag aku..maleh join. :P

AkmaFaizal said...

Salam, nak join juga. Moga2 Akma antara yang bertuah.Amin

http://akmafaizal.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

segalanyer kuterima... said...

join

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

..m@m@ T0meLL.. said...

slm..
nk join gak

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/02/first-give-away-from-dedin.html

~sUsUMaSaM~ said...

salam...

akk join yer

http://luchiakiera.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

my shaizhar blog contest said...

Saya turut serta

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

syakila said...

syakila join

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

TQ

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

shera haifa said...

join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

mama balqis said...

join
http://aqis090209.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Jieda said...

salam..nak join

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma join!

http://eppyphamdiarycontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

tq dedin..byk tul wat ga & contest dlm 1 masa huhu..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join..:)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

iezawanza said...

da join..


http://iezawanza.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

cempakakuning said...

Cempaka join.
Id follower-cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Piah Becok said...

sudah join..


http://piahbecok.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

nursyamime said...

follow sini & join GA...:)

http://benmime.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Muhamad Syafiq Maula said...

Nak join jugak!!
http://syafiq-maula.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

annur_islam said...

Salam..saya joinn..

http://annurislam90.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Thanks..:)

Miera Egoiz said...

sudah join..lme giler nk karang huhu

http://2hatimenjadi1.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

NebuLa said...

mampir sini juga ah http://tuller-nebula.blogspot.com/

Syazwani Mazlan said...

DAH JOIN !! :)

http://syazwani30.blogspot.com/2011/02/first-giveaway-from-dedin-lulu-bubu-nak.html

eb ezrin2 said...

join
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html
tq

wan nurul hezrina abd halim said...

join
http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

diana said...

akak join jugak..
hehehhe..
kena paksa baru nak join..
sorry de'din..akak memang teruk sikit..
ahhahah

http://diana-senyumsenyum.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

mama zakuan said...

mama dah join ...jom join mama
http://mamazakuan.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

misz sheyla said...

sila bagi saya menang..mekasih http://miszsheyla.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Kehelan said...

sy joined

http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

~dYaHaHa~ said...

salam..amor join

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

tq

~dYaHaHa~ said...

tba2 nak tanya, yg contest STRAW tu dah end up ke? hehe..cari entry tu dah xde je macam...tq!

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

woot!! woot!! mummy fara join..

http://simplecutebeautiful.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

LiFe KaMi said...

wah stylo la bro tshirt limited edition ni,kalau nak buat luar negara bole tak..hehe
kalau ade free kami akan join,.

sicKo^ said...

dah join dah..

http://journey2millions.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

DiaUmaiNiNaz said...

Salam brader...eh cmner lewat dapat info ni...salah dinaz okay tak per..dinaz ngaku..

so dinaz nak support awk dgn ikhlas..


http://diaumaininaz.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

"blogging mau ikhlas"

Telaga Putih said...

sy join n nak menang...huhuhu

http://telagaputihworks.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

EZAN IDMA said...

Mr de dIN

sAYE jOIN :)

http://ezanidmacontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

KakNeng said...

mencuba nasib..

http://nanny-stuff.blogspot.com/2011/02/break-saya-nak-first-give-away-from.html

Cik Mimie said...

cik mimie join..^_^

http://norshamimi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-giveaway-from-dedin.html

el-janna said...

de'din!!!

saye join~~!!


http://bbyuya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

el-janna said...

de'din!!!

saye join~~!!


http://bbyuya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join GA..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

tQ~

. . . h u s n a . . . said...

http://izzi8990.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

da join :)

azie azian said...

azie join ye...

id follower-azie azian

http://inspirasiazie.blogspot.com/2011/02/first-giveaway-from-dedin.html

nina said...

nina dah join GA De'din..

http://nurhusninadotcom.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Aldy Shah said...

Join GA nih pkul 2 pagi tadik..huhu

http://aldi-shah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Mrs. Asida said...

yeh!.. nama dah ada dlm senarai.. :)

tiefazatie said...

hye awak..ifa join yaa

id follower: tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

tq!

shera haifa said...

okeh,,nama dh ada..tq~~

Miza Yusof said...

salam. miza join,


id follower: miza yusof

link: http://haycontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

zaikulim said...

salam zai join

id;zaikulim

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

efa said...

dah join hehehe ditag oleh dinaz huhu
http://efashi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

wida said...

dah follow & joined:)
jemput tengok..

http://norwidadi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

sipot sedot said...

sipot dh join..yeppey

http://baskinrobinhoot.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

tq:P

taufidris said...

BRO JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

lyly yAna said...

da join :)
moga ada luck!


http://norliyanapauji.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

d.e.e.n.a.YAYA said...

join suda saye..:)

http://deenarisya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

bidadari said...

salam De"din..

oopp terjoin sudaa...

nie link sy...

http://atehqshe.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

salam kenal..
ok join..

http://giler-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

juniza said...

salam kenal ju join

http://blogjuniza.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Acik Na said...

http://ngeh3xdotcontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

sy join ye.....

sarah said...

cuba nasib

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Zalina said...

nak join gak

http://usharapa.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

PReDicToR said...

wahh bestnya...nak join x ye....confius nei huhu

CahayaCintaIlahi said...

hi saya join

http://wwwcahayacintailahi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

usha pliz hehe
tq ;)

Hidayati said...

Nak join sekaki...

http://hidayatimohamed.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

p.s:- Follow kamu sekali

cikanna said...

salam bro,saya join

http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

tq

follow dah..

diera_syadiera said...

in done ur contest... tq
http://dierasyadiera.blogspot.com/b/post-preview?token=yXfWFS4BAAA.ENt_d7ZLlf8AKCOY_ALPFQ.ueAAnuR3yyV0wo6ng4NpZw&postId=3733361435547490247&type=POST

Cik Sara said...

Nak join..

http://nsakmar.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

nurul naeimi said...

http://lifeofladynurul.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam..Dah join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/first-giveaway-from-dedin.html

Tok ketua ~ said...

okeh...dah join dah

http://lifexperiencetime.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

cik ewun said...

kiko singgah n join ^_^


http://ewunyukiko.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

kiko da follow dedin n nuff! hit me back yaww :D

Pengiklanan said...

Dah joint kat sini nak menang tshirt tu...

ID : Mah@mahu
link : http://advsinfo.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Ini adalah blog pengiklanan yg di urus tadbir oleh Mah@mahu..

~sakina~ said...

saye dah join!

http://hunnybunnysaya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

tq! :)

hanyz Alias said...

dah join! :)
http://honeypie-beez.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

de'din..pinky momma dah update..jemput singgah nnt yer..

http://eppyphamdiarycontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

kakngah said...

hai..
nk joint juga..

my n3 >>> Saya nak first Give away from De'din

noyis gila kentang~~ said...

noyis join suda.:)

http://idupseorangnoyis.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

nadratul said...

joined

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

syidadu said...

saya SYIDAH sudah join :)

http://syidadu.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

SweetSyaza said...

abg De'din yang baik hati,
thanx sebab invite join GA..
kita terbuka hati nak join tpi tak harap apa2..join for fun :)

ni link post kita:
http://syafiqahsyazaibrahim.blogspot.com/2011/02/saya-nak-give-away-from-dedin.html

check it out ya..
xoxo,

♥Ismi Huda♥ said...

As-Salam..

sudah join! yeayy yeayy dapat tshirt free.. *perasan menang* haha..

http://puaskahhati.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

kalau x tepati syarat, tlg bgtau ye.. hehe.. maksehh..:)

cik Leaa said...

dah join ! hee

http://leashizuka00.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

gadiest said...

owg pown join gakkk!!
sila terjahhh!!

http://gadiest-worldstory.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

icha fariha said...

saia join GA neyh jugakkk.. fuhh..
bismillahirahmanirahimm..

http://ilurverainbow.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Nadia Azmain said...

saya join.

http://a-tale-of-memories.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Syamimi Nazifa said...

bdk skola na join nih !
http://syamiminazifa.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Arya said...

http://lollilolliloveyou.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-giveaway-from-dedin.html ,,
oyeah , arya join :D

Mr.XmALioZ said...

Saya nak join!!

http://xmalioz-alhakim.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

gigiAriEma said...

pak cik din...
gigi dah join.. :P

http://mieqaone.blogspot.com/2011/02/gigi-nak-first-give-away-from-dedin.html

gigiAriEma said...

okey..aku tarik diri dri men join..
unjoined ur contest..daaaa

SoFiaHB said...

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

dwaty said...

http://dwaty85.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

dah join...

nadzirah aqilah said...

salam.. sya join yea.. hehehe

http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-giveaway-from-dedin.html

BRO_MONDAY said...

salam pekenalan ('',) ai nak turut sama meriahkannye!!!

http://bromondayslife.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

bidadari said...

salam De'din,

aikk napo name sy maseh tak disenaraikan..??huhu

MisS CikU said...

i'm in n follow u....

http://lasayie.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-giveaway-fr0m-dedin.html

**anda tlh d tag d cnie:
http://lasayie.blogspot.com/2011/02/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

Eyka said...

da join sdah~ hehe:)

http://myhurtbubu.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

chinta qiela said...

qiela join ^__^

http://syegilestory.blogspot.com/

E-ra paSha said...

MAHU JOIN!!! SEMPT LG KN?? =)

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Syasya Rusdi said...

Syasya nak join ^^

Here is my link; http://blahh-if-you-are-offended.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

ika puk puk said...

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

ejulz said...

nak tshirt bro.. haHa

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html#links

arep_lockermonth said...

joining!! im your new follower!

http://www.arepnakbebel.com/2011/02/saya-nak-first-giveaway-from-dedin.html

shiba nana said...

daimie join :)

http://nanamoonstar.blogspot.com/2011/02/saya-nak-give-away-from-dedin.html

fieka sayang said...

fyka join :)
ney link dea | http://fykaloveherself.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

aNis sHazLiN said...

t-shirt tuh siyes COOL! anis join ea..thanx!

http://leenshah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

i n t a n said...

join join . n this is my link ; http://intanandherlife.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Do Re Mi Fa So La Ti Do said...

nk cuba:

http://kenamimpidulu.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

zakiah said...

da join jugak :)

http://jarikiaoh.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

LAILA NAJIHAH said...

joining!

http://lyllabudakcomel.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

deqlis said...

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

apitrawrr said...

IM IN !!!
http://diarykoyak.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

pinky_gurlz said...

saya da join...
http://mimiesya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Rapunzil Özil said...

353 dtg join GA!

http://hanyacontestdantagged.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-giveaway-from-dedin.html

Dang Intan Duka said...

dh join

http://didazman.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

nadiah said...

salam,saya join ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

tq

SweetSyaza said...

abg dedin.
kita da join...

http://syafiqahsyazaibrahim.blogspot.com/2011/02/saya-nak-give-away-from-dedin.html

KiN said...

kin join!

http://nr-sknh.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

mariah_smile said...

saye dah join

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

LittLeMyRsHMaLLoW said...

Myra join !

http://littlemyrashmallowdiaries.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

tq~
=)

eVy-D-YaNa said...

salam...nk join ya..

http://evydyana-poohtigger.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-giveaway-from-dedin.html

thanks~ :)

Bambam (: said...

http://bambamstory.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

nur ifzah said...

http://ilovebluekaler.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

join :)

bibiey nadhirah said...

assalamualaikum !
sy join kontest niee..
entry : http://bibieynadhirah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

:)

~lieya~ said...

cik lieya join gak ek..

http://storymorryinlife.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Fariesya said...

saye join yer...

http://farisyaaliya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

N Athirah said...

join:

http://nathirah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

amyra zin said...

da join . =)
http://bubbleheartgummy.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

gigiAriEma said...

weyh hang kena tag lagi..wajib jwb! :P

Sha Amane said...

http://lollyice.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

siap!!

miss rainbow said...

cik pelangi sudah join ini contest.. :)
http://hanyasekadarpelangi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

♥CuteMummy ♥ said...

http://rinna57.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Hilmi said...

dapatkan internet free sekarang!!!
http://wifiboosters.blogspot.com/

Hilmi said...

dapatkan internet free sekarang!!!
http://wifiboosters.blogspot.com/

Hilmi said...

dapatkan internet free sekarang!!!
http://wifiboosters.blogspot.com/

Hilmi said...

dapatkan internet free sekarang!!!
http://wifiboosters.blogspot.com/

Hilmi said...

dapatkan internet free sekarang!!!
http://wifiboosters.blogspot.com/

Hilmi said...

dapatkan internet free sekarang!!!
http://wifiboosters.blogspot.com/

Ogy said...

http://ogy2112.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

LyNn'Azlina said...

JOIN JUGAK

http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

ID : lin azlina

myssmie said...

saya join jgk! selepas di tag..hehehe
timekaseh yg tag saya =)

http://blackoutlah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

myssmie

mellow said...

http://mellowtypo.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

joined bebeh :)

leen said...

http://emmileen.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

ayuselalu said...

ok siap

http://ayuayu101.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

izan cute said...

join

http://izancute.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

MiSsZ said...

MISsZ dah join

http://misszgardencontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

kiwi said...

de'din..kiwi bru prasan la kiwi kne tag..huhu =_="
sory2

yana said...

yana nak join ye....

http://almiraalwani.blogspot.com/2011/06/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...