21 February 2011

Senarai Peserta Giveaway dari De'din tajaan Strawbearu !







http://kontestaje.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html











































http://leenshah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

NOTA PENTING 
Sila edit entri anda dan mentionkan nama penaja hadiah utama,,
ini untuk mengelakkan kemenangan anda dibatalkan !


INGAT JANGAN LUPA MENTIONKAN NAMA PENAJA IAITU :

STRAWBEARU 





P/S : 
  • Sila tinggalkan comment di bawah entri ini,, sekiranya nama anda tiada dalam list dia atas !
  • TERTALUK KEPADA TERMA DAN SYARAT !

30 comments:

SyUhAdA said...

okeh..
blog syu dah ad..tQ~

ika puk puk said...

ok.ika xde..sob3

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

noyis gila kentang~~ said...

link blog noyis xde pon..ni link nye..huhuh.

http://idupseorangnoyis.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

gigiAriEma said...

sentap gilo! aku xdk dlm list?hukhuk..xpo2 weyh... ku egat

miss sixteen said...

link saye takde dalam list. nak masuk. nak masuk..

ni link die -----> http://herlifenowandforever.blogspot.com/2011/02/saya-nak-give-away-from-dedin.html

Dang Intan Duka said...

ni link dang..xda dalm senarai pun..

http://didazman.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Mama Zharfan said...

me dh letak nama penaja dlm entry me

tq

HEROICzero said...

wah sambutan menggalakkan. congratz!

kakngah said...

rasa cam xder jek..

http://gengggkapak.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

mariah_smile said...

saya punya pun rase cam xde...

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

BRO_MONDAY said...

de'din : as salam ('',) ai tengok penyertaan ai xde dalam list lah....adehhh~ minta tolom check tau..ai x nak ketinggalan...

http://bromondayslife.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

N Athirah said...

Entri diedit baru ditambah dengan gambar hadiah dan penaja =D

link macam tak nampak dalam senarai...
ini link saya:

http://nathirah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Syazwani Mazlan said...

dah ada ! tenkiu...:)

LittLeMyRsHMaLLoW said...

macam takde jer...


http://littlemyrashmallowdiaries.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

=)

haneyzatul.amira.amran said...

ramainye!
wah femes gak blog adek ku yg senget ni ekk
hihihi

pinky_gurlz said...

http://mimiesya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html
nie saya punyer..heheh..thnks de din..

~lieya~ said...

why link cik lieya xder dlm senarai??
urm,nie dia linknya..

http://storymorryinlife.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Kehelan said...

ok, dh add dh nama penaja

deqlis said...

mcm takde jerkkk...

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html


tqvm

Bungakopi said...

cute gila penaja.

cikanna said...
This comment has been removed by the author.
cikanna said...

saya ada dah

MisS CikU said...

mcm tiada ja....

MisS CikU said...

link ku tiada....huk4....cedih3....

http://lasayie.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-giveaway-fr0m-dedin.html

mama zakuan said...

mama dah letak nama penaja dah....jangan la batalkan

E-ra paSha said...

e-ra npe x d???

SAYA NAK FIRST GIVE AWAY FROM DEDIN-DARI BLOG E-RA PASHA

kakngah said...

rasa macam takde dlm senarai lagi..

http://gengggkapak.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Mrs. Asida said...

Link Mrs. asida dah ada..

tak lupa update penaja

boleh check di http://ilovecontestblog.com/2011/02/07/saya-nak-first-give-away-from-dedin/

tq

myssmie said...

mcm xde je! wuwuwuwuuwuuu~ sedih!

http://blackoutlah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

=[

BRO_MONDAY said...

de'din : link entry ai masih xde dalam senarai...minta tolom check ye...ai x nak ketinggalan untuk menam...('',)

http://bromondayslife.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...