10 March 2011

Dan pemenang nya ialah .......

Salam, 

kebelakangan ada owg tanya saya bila nak tahu pemenang ?
eh.. bila masa pula saya buat contest ?
heeeee~


Kejap ya,, 
saya sedikit sibuk dan penat dan 
saya sedang menunggu lampu hijau dari pihak Strawbearu
Sebaik sahaja mereka kata ok !
saya akan umumkan pemenang,,


NOTA PENTING 
Sila edit entri anda dan mentionkan nama penaja hadiah utama,,
ini untuk mengelakkan kemenangan anda dibatalkan !


INGAT JANGAN LUPA MENTIONKAN NAMA PENAJA IAITU :

STRAWBEARU 

Btw, sesiapa yang belum ada dalam senarai peserta 
sila tggalkan link di bawah entri yang akan dipublish keesokan hari,,
kalo tiada aral melintang esok saya akan update kan senarai peserta !

Jangan risau saya x lari punya

kalo ada apa2 sila lah cari saya kat sini


GIVEAWAY INI DILANJUTKAN SEMENTARA MENUNGGU STOK BAJU DARI STRAWBEARU


TARIKH TUTUP AKAN DIUMUMKAN SELEPAS MENDAPAT PERSETUJUAN PIHAK PENAJA !

13 comments:

kiwi said...

dedin..kiwi singgah sini ^^

gigiAriEma said...

tudiennnnnn... lanjut lagi.. haha
jenuh2... aku sabotaj baru ag tau.. haha

☀ Izzaty Hedry☀ said...

btol ckp ema 2 mcm mau sbotaj ja.. hahahah... sbow ja lah..;p

SyUhAdA said...

wah..
x sbr nak tau..~

De'din said...

kiwi : saya amat merindui komen anda !

mira: jgn lah mcm tu,, nnti kena balik kowt,, hehe

izzaty : kejap yer tggu adiah kejap,, kalo saya umum pon,, adiah bukan boleh sampai lgi,, heee~

syuhada : sabar2,, hehe

d.e.e.n.a.YAYA said...

dedin,sy tukar url blog..
before diz deenarisya.blogspot.

skunk nie..
http://sayetaksuke.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

terbatal tak??

De'din said...

owh,, okay,, esok saya update kan !

BRO_MONDAY said...

de'din ; ai x sabar nak tau sape menam ni!!! koh koh koh

p/s : Sila lah BlogWalking ye...tengkiu...

1.New Entry "SERAM SEJUK~adehhh~"

haneyzatul.amira.amran said...

ade org wat saspen lah pulakk
hahahah

HEROICzero said...

haha buat saspen jek.

*hei, lama hilang?

wida said...

OK..noted

d.e.e.n.a.YAYA said...

thanks dedin still accept...hope boley menang..hehe :)

arep_lockermonth said...

ade peluang nak menang lagi la~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...