21 March 2011

Cepat check nama anda !

salam,,

Cepat2 sapa yang rasa dia join GA dri De'din !
cepat pastikan nama anda ada dalam senarai peserta..




NOTA PENTING 
Sila edit entri anda dan mentionkan nama penaja hadiah utama,,
ini untuk mengelakkan kemenangan anda dibatalkan !


INGAT JANGAN LUPA MENTIONKAN NAMA PENAJA IAITU :

STRAWBEARU 


btw, kalo ada apa2 sila lah cari saya kat sini



Dengan ini De'din menutup Giveaway ini !

Sekian


P/s: 

  • Kalo nama anda tiada .. tolong tggalkan link di bawah entri ini ! harap maklum,, 
  • Tertaluk kepada terma dan syarat !
  • De'din bagi masa 24 jam untuk anda check nma anda,, means esok after 9 pm,, tiada lagi peserta yg baru nak bgi link !

9 comments:

SweetSyaza said...

awak,kita tak sabar nak tau sapa pemenang...dup dap,dup dap!!!

De'din said...

kejap yer cik syaza,,
x lama dah nak umum ni,,

haneyzatul.amira.amran said...

dedin: xmaw bg beruang strawbearu tu skali ke? ahhaaah :P

kakngah said...

maaf..
takut tersalah pandang pulak. rasa macam takde dlm senarai

my n3 >>> http://gengggkapak.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

miss sixteen said...

link sye ade pun..
ni link sye..

>>http://herlifenowandforever.blogspot.com/2011/02/saya-nak-give-away-from-dedin.html

mario said...

ok...nama aku takde...ekeke... good luck utk peserta...

HEROICzero said...

<< check kejap..... erm emmm..


haha gud luck semua~ =) =) =)

kiwi said...

dh ttup dh..dedin..sory kiwi x join..huhu..

De'din said...

kak hani

ambik lah.. dedin bgi free !

kak ngah & miss sixteen

dah add masuk !

heroic & mario
nma korang aku hidden kan !

kiwi
saya kira entri yg contest aritu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...