20 March 2011

Senarai Peserta sehingga 19 Mac 2011 Jam 1900





















JOM JOIN GIVEA AWAY DARI DE'DIN


Ini pula contoh baju anak melaka ! cantik kan !


































NOTA PENTING 
Sila edit entri anda dan mentionkan nama penaja hadiah utama,,
ini untuk mengelakkan kemenangan anda dibatalkan !


INGAT JANGAN LUPA MENTIONKAN NAMA PENAJA IAITU :

STRAWBEARU 





P/S : 
  • Sila tinggalkan comment di bawah entri ini,, sekiranya nama anda tiada dalam list dia atas !
  • TERTALUK KEPADA TERMA DAN SYARAT !

7 comments:

kiwi said...

de'din..kiwi bru prasan nme kiwi kne tag..sory2..hri tu mmg bz sket..huhu

Lulu caldina said...

bila pula ada GA ni? lulu tak tau pun..huhu

kakngah said...

takut tersalah pandang.. tapi rasanya macam takde dalam senarai..

my n3 >>> http://gengggkapak.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

b a m b a m ' s said...

saya punya takde.. =(

hari tuh kata dah janji nak bagi 2 undi sbb join contest and replace to GA..uhuk~

http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/02/chezzy-with-ur-drink.html

d.e.e.n.a.YAYA said...

rase nye xdew gak..

http://sayetaksuke.blogspot.com/2011/02/saya-nak-first-give-away-from-dedin.html

BRO_MONDAY said...

de'din : tengkiu²!!! nama ai dah ada dalam senarai!!!!

p/s : Sila lah BlogWalking ye...tengkiu...
1.New Entry ".:.TERHARU & MENGHARGAI.:."

De'din said...

lulu,,

dah nak tutup dah
hehe

kak ngah,bam2, deena,,,

dah add dah !

bro monday,,

thanks sbb join !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...