04 April 2011

Dan Pemenang nya adalah !

Assalamualaikum,

Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani,
De'din dengan ini mengumumkan pemenang untuk 'SAYA NAK FIRST GIVEAWAY FROM De'din'

Hadiah utama : Sehelai t-shirt Anak negeri tajaan STRAWBEARU kepada Dua pemenang !

 
Makes your own T-shirt now !


Hadiah kedua : Top-up rm 10 


Hadiah Ketiga : Top up rm 5


Tahniah De’din ucapkan kepada semua pemenang ! Dan kepada yang tidak bernasib baik cuba lagi dalam giveaway seterusnya !


Di kesempatan ini juga De’din mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada Pihak STRAWBEARU yang sudi menaja hadiah utama giveaway dari De’din




Design. Your. Dream.

Syam - 016 444 8448 
Azfar - 016 442 8448 
Fizah - 016 702 8448 
Fazlizam - 016 410 8448 
Nik - 016 337 8448


Dengan berakhirnya giveaway ini. Maka berakhir lah dunia saya sebagai seorang blogger. Weeeeeee~

17 comments:

kakngah said...

Alhamdulillah..
ada rezeki gengggkapak dgn de'din.

terima kasih buat de'din & Strawbearu..

N Athirah said...

Tahniah kepada pemenang!

P/S: HA???
"Maka berakhir lah dunia saya sebagai seorang blogger."
???

Muhamad Syafiq Maula said...

Oleh sebab saya pun x menang, kite bako jer blog niey!! Kite bako!! Kite bako!!!

Syazwani Mazlan said...

hehehehe.. thks dedin !! tak sangka tuah rbbit menang..hehee... ok , sy send emel kt awk (detail sy) btw , teruskan blogging ! jgn pernah berhenti ! :)

HEROICzero said...

hehe ni la GA yang paling lama gua pernah tengok.

anyway, congratz all. =)

Fariha Ismail said...

hye dear...
i dh follow ur blog..
i still new lg, hopefully u dpt follow my blog too... http://storyofyoungladies.blogspot.com/

still bru lg.. hope dpt tunjuk ajar u.. thank

d.e.e.n.a.YAYA said...

de'din saye sudah email detail..tapi tak dapat ag topup pon... :)

De'din said...

kak ngah ..

tuah ayam napak di kaki,,
tuah akak dapat baju strawbearu

De'din said...

N athirah,,

sedang memikirkannya lagi,,

De'din said...

syafiq,,

bakor aja blog ni... x dak apa yg berguna skrng,, haha

De'din said...

syazwani,,

berikan saya masa 6 minggu untuk hantar kan yer,, nak kena tggu stok,,

btw, tahniah

De'din said...

heroic,,

lama gilaa,,, 3 tahun dah buat,,
x abes2 lgi,,
kah kah kah

De'din said...

fariha ismail,,

hey dear,,

i will be there as soon as possible,,
to support u !
just ask anything u want,,

De'din said...

deena yaya,,

saya tggu duit claim dulu,, kalo x dak aral melintang hari sabtu saya masukan top-up..

btw, tahniah !

BRO_MONDAY said...

TAHNIAH semua yam menam...
de'din...tengkiu coz anjurkan GA ni...
walopun ai x menam, ai bangga dapat join kasi meriah sama...('',)

De'din said...

terima kasih atas kerjasama anda,,
kalo ada rezeki nnti dedin buat lgi :)

SyafiqahSyaza(SweetSyaza) said...

huaa tak menang,btw tahniah pada pemenang...

dedin? dah tanak jd blogger lagi ke? sedihnyaa... keep in touch kt twitter k..huekhuekhuek ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...