04 December 2011

Sibuk Tak Terkata Entah Apa-apa

Assalamualaikum,

Hai, sekali lagi sibuk tak terkata entah apa-apa ! Cuti Sem aku baru bermula 3 hari yang lalu. Orang lain ? dah hanyir air liur basi di bantal. Aku baru nak merasa Home Sweet Home. Sekarang cuma tinggal baki 11 hari ja lagi di rumah sebelum got to go. Got to go for a new semester. Semester Akhir weyh, harapnya. 

Result pon bakal menjelma kurang dari 8 hari lagi. Cuak tu memang ada. Dari 6 paper aku ambik cuma satu ja aku confident. Yang lain harap lulus ja. Berserah jelah benda dah buat kan. Itu ja yang aku usaha, so yang tu ja lah yang dapat. Usaha pon 'just soso' ja. Serius sem ni aku x rasa macam belajar pon. Yelah lepas 2 bulan baru cekap balik guna calculator. Engineering tanpa calculator macam minum soya x dak biji soya. merepek. 

3rd Runner up okay

ok enough ! Now let moving to another topic. Still ingat tentang Asia Pacific Build And Break Competiton 2011 ? Alah yang buat jambatan pakai lidi satay tu. Sebut satay terus ingat noh Yupp, yang tulah. Alhamdulillah berjaya juga dapat tempat dari 6 pemenang. Memang x balik tangan kosong lah. Dari 6 tempat kami sapu 2 okay ! 2 tempat. Lec pon terkejut dan teruja. Group aku dapat 3rd runner up ja. Tapi group satu lagi dapat winner weyh ! Memang terbaik lah kan ! Dari 48 kumpulan bertanding kami sapu 2. Kira oklah kan. 

Mesti ada yang tertanya2 kenapa cuti sem aku lewat(Ada ka orang tanya). Sebenarnya aku pergi kursus IBS bertempat di ABM wilayah Utara. Apa ? x tahu IBS ? IBS tu ialah Industrialised Building System. nak tahu lebih lanjut ? nantikan entri seterusnya :D

Sehingga bertemu lagi ! Spread your

P/s: Entah apa2 aku tulis

15 comments:

diana said...

entry seterusnya tu bila??
minggu depan ka tahun depan...
ekekeke...
larikkk.....

Fatin Mraz said...

salam kenal dari kelab blogger fb..
=]

De'din said...

kak diana..

huh,,

terasa dalam tu,,
tahun depan lah gamaknya :D

De'din said...

fatin myraz...

salam kenal juga :D

aqmalazmi said...

ehh ehh..hang sem 5baru kew??
hahaha
ingat kew dah final year tadi
hahah

De'din said...

Akmal azmi,,

sem 5 final year lah,,
kan kan kan ?
haha

haney said...

entri seterusnya? bulan februari thun dpn ke? hahha

De'din said...

ermmm,,
aih ada lgi yg perli,,
x leh jdi nih !
ermmm

rara pinkmafia said...

sem 5 punye projek mmg terbaek!

c'axoera said...

salam kenal ;')

fRaMe+LenSeS said...

wahh tahniah. tgk baju cam budak PTSB ja. kan?

Alieza Dayasari said...

waaa.....
rekaan apa yang awak buat tu...
salam kenal yaaa....
nice blog...

terus berblog terus menyokong...
insyaallah akan berkunjung sentiasa.

gigiAriEma said...

Untunglarrrr dh ada sijil IBS..haha

kiwi said...

lame x dtg sini..hihi..okla tu dpt nombor jgk..btw tahiah dedin ^^

~Filzati Zulkepli~ said...

follow here :)

singgah2 ke blog saya eh? :)

nurshifatuzzinnirah.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...