07 October 2010

Need your help !

Salam reader

Hah.. sori sebab terupdate ! Ermmm.. nak cakap tapi malulah.. Dedin taip lah.. Ok ? ok lah kowt.. sekarang ni dedin try lah pula sat lgi contest..

contest ni sng ja ! upload gambar dan cari owg untuk vote.. upload gambar mmg lah sng kan .. tpi nak cri owg vote .. mmg ssh,..

jadi setelah terfikir akan kegunaan blog ini .. maka dedin amat berharap para blogger yang budiman serta baik hati ini membantu dedin meng'clik' buton like di



*tapi pastikan anda sign in fb dahulu yer !

Jasa baik para blogger amat lah dihargai
sekian terima kasih

p/s : ter ada masa lah pula nak update ! hihi

22 comments:

Mario said...

nk tolong tp takde fb...sorry

Lovely Bella said...

De'din... aku x de fb.. aku nak vote!!

De'din said...

mario..

ohh..
it's okay !

De'din said...

lovely bella

nak vote mcm mna erk ?
vote dlm mimpilah..
hihi

HEROICzero said...

sudah! done! setakat ini dah ade 35~ =)

welcome!

De'din said...

heroic..

thanks2..
tpi ada yg dah 200 lbh..
ada idea x nak dptkan lbh bnyak klik?

sugar2 kapas strawberry said...

i will..don't worry :)

HEROICzero said...

entah lah..bende ni, depends on blog ngan fb's friends.. ramai kawan, ramai likes. buat lah, sape like, de'din bagi iphone 4! =)

De'din said...

sugar2

thank.. thank.. and thank !

De'din said...

heroic..

idea yg bijak !
haha
bankrap gua kalo mcm tu..
tabung beli moto pon x sampai suku lgi..

Enna Banana said...

wanna invite u to join up this contest
CONTEST I LOVE ICT!!!
come come :)

De'din said...

enna..

thanks for inviting me..
routine saya sgt ketat sekarang ..

sori =(

Adeqq said...

hehehe. done! ^___^

De'din said...

thanks adeqq !

Anna Boleyn said...

salam.

da like..ni klu bnyak undian dpt htc ke ni dedin? :)

p/s : ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! :)

De'din said...

yupp..
dpt htc
tpi..
dah nmpak samar dah..

Sir Marcello said...

oh contest dalam fesbuk ya~

HEROICzero said...

aik? mana post baru tadi? ilang sudah? keh3x~

faizzach said...

cmne ni... mcm2 aih cntest.. pening da... hehehe

De'din said...

marcello

dlm twitter pown ada

De'din said...

heroic..

entri 18sx !
x blh siar !

De'din said...

faizz

besa lah bro !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...