01 October 2010

Try and eror ! tu penting kan ?

Salam everyone !

Semakin hari diri ini semakin sibuk ! semakin hari juga harta dedin makin bertambah ! Maka dengan ini Dedin akan berhenti menulis blog selama beberapa minggu mungkin selama 5 minggu . ngee~


Disebabkan kekangan masa jugalah dedin terlepas peluang untuk merebut iphone tu. Tak pa lah dah bukan rezeki dedin. Thanks to digi ! Lepas ni anjur lah lagi yer =)


Digi always with u !


Dedin malas ke ? x lah(sememangnya ya).. Dedin ada 7 post yang menanti masa untuk dipublish ! Tapi x dipublish ! hee~


Sebenarnya dedin nak fokus pada 2 benda ni . Kalo dah setel 2 benda ni ! aktiviti blogging akan dilakukan seperti biasa


Dan dalam masa 5 minggu ini juga dedin akan merantau mencari ilham ! agar penulisan dedin lebih baik dan berkualiti lagi


Di saat ini juga sedang menunggu hasil pertama selepas 6 bulan berada dalam dunia blogging secara semi aktif ! Thanks nuffnangs untuk cek yg pertama ini !


Ingat jangan lakukan fraud click ! nnti kena banned


That all !


Thanks for your attention !

16 comments:

diana said...

owh...
lepas cash out
boleh la blanje ..
haha..

sugar2 kapas strawberry said...

wahhh..leh blanja..btw..gudluck dlm mcri ilham ya :)

sugar2 kapas strawberry said...

wahhh..leh blanja..btw..gudluck dlm mcri ilham ya :)

De'din said...

kak diana

belanja es krim blh ?
haha

De'din said...

sugar2

excited nk komen ka ?
komen sampai dua kali
belanja gula2 kapas boleh lah
ilham lah sgt !
hihi

meowwmania said...

bercuti 5 minggu??

smoga kita bersua lagi ahaks ;)

Sir Marcello said...

nak merantau ke mana? hehehe

De'din said...

meow mania..

nmpak gaya 5 minggu lah x jumpa kucing2 tu..

De'din said...

sir marcello...

merantau ke tempat owg ! hehe

Anna Boleyn said...

lamanya dedin bercuti!!! huhu

de'din banyak ke duit nuff? belanja kak hana ley? hehe ;p

Lovely Bella said...

waa... lame x singgah sini.. dh tukar template..menarik!!! siyess.. hehehe

HEROICzero said...

gua ingat gua jek yg lama x update? keh3x.. welcome to the club!

De'din said...

kak hana..

sikit ja..
seratus pown x sampai..

De'din said...

akak bella..

wah... mmg lama x singgah sini kan..
dedin pown lma x singgah sana..
hihi

=)

De'din said...

heroic..

wah.. ada kelab rupanya !

ousna90 said...

wah..bestnya dh dpt cek dr nufnang!..
ni 1st tyme komen kat blog d'din..
ha ha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...