01 May 2011

Ini Yang Terakhir part II

Salam bloggers !

Hah, korang jangan salah sangka pula ttg entri yang sebelum ni,, yang mana ? yang ini lah ! entri tu x dak apa2 maksud pon. Cuma sekadar nak tgk sapa lagi yang nak comment kat blog yang semakin serabai nih. Al maklum lah,, dulu puluh2 juga komen, sekarang nak dapat 3 komen pon susah ! 

Thanks to comentator : 








Thanks atas komen2 anda ! sangat menghargai

btw, sekarang ni mmg best juga bergroup ngan Geng politeknik 1 malaysia nih,  dapat kenal blogger2 poli len antaranya End wan dan nanie zainudin ! no words to describe ! tapi ampa mmg sporting.




belum join Group politeknik 1Malaysia ? klik link ini untuk join 

16 comments:

nanie zainudin said...

pehhhhhh~ ni yg buatkan aq nak buat entry pasal kowank bdua neh..haha...ingt nak promote gak la blog2 hangpa neh...malam ni insyallah if sempat..nanie edit sket blog nanie yg buruk tu... thx din! sayang kaw lebey la..hahaha

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

memang best GBP1M..baru masuk td, semua bg respon baik..tak mcm sesetengah group blogger.. :)

agak2 bila la nama ca akan ditag la..ngeee~ :P

DONE follow u~ :D

Nur Hawa Mohd Zin said...

takpe...akak dulu pun pernah stop blogging sampai tak da sape datang blog..hehehe..skunk mula aktif balik..dulukan mana yang penting ye :) selagi ada dalam list...awak update je..mesti ada yang datang :)

phee ungu said...

: hey , sekrg org da komen . mane hadiah :P ~heee . kan ad ramai y komen ni :)) nice music :))

diana said...

blogging ni ada pasang dan surutnye..
kadang2 banyak komen kadang2 tak dak langsung..
kalau blog akak hari cuti memang
tak banyak komen la..
heheh

Solihin Zubir said...

ups.. sory kalo hg terasa aku lama x mai komen blog hg..
agak bz la ni..
sempat ziarah blog yg mai komen blog aku ja..
nk blogwalking mmg x sempat dh..

Muhamad Syafiq Maula said...

I really miss you so much.. Wifi poly make me sick with the internet.. huhu Anyway, ~i still love you guys!! huhu Really miss my life.. huhu

De'din said...

nanie

dah 2,3 malam dah ni,, xnmpak lgi entry untuk aku !

owh ang sibuk la ni noh,,
maklum lah cri nafkah,,
nak belanja aku mcd !
kah kah kah

De'din said...

cik duyung

kalo kerap comment insyallah nnti saya tag kan !
kalo saya bgi respon merapu jgn marah yer cik duyung ! saya suka merapu ja,,
hehe

btw, thanks follow

De'din said...

kak hawa,,


thanks untuk semangat itu,,
hi yang nak update hari2 nih !
:)

De'din said...

phee ungu

waaa,, nak adiah erk ?
tggu give away seterusnya !
hehe
:)

De'din said...

kak diana

blog akak bnyak sgt entri,, x sempat nak komen,, hehe
idea banyak betul..

De'din said...

solihin zubir,,

besa lah,, aku pon dah lama x p comment kat blog owg :D

De'din said...

syafiq maula

ayaaa,,, sama meyh !
sorry x join carnival anda !
kim salam kat aldy gores dan menang

NadzReen said...

intern roxx :))

De'din said...

nadzreen

weeeee...
haha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...