21 November 2010

Bila lelaki macho vs awek cun ! apa jadi ?

Jom lihat komen kat fb ni !
Lawak ja bila dengar ..
Enjoy it !

Let' vs
Boy : NO WOMEN NO CRY…. NO WOMEN NO PROBLEM…

Girl : eleh…

Boy : Perempuan terlalu tinggi sgt ego.. lelaki rilek ja.. huhuhuhu

Girl : lelaki kuat tipu… mainkan perasaan owg je..

Boy : Yg 2 dh mmg tabiat lelaki.. pompuan pun sama ja.. 2x5.. huhuhu

Girl : pmpuan ngan laki mna das ma ekk..

Boy : mmg la x sama,, tapi perangai pompuan sma ja ngan laki.. 2x5.. huhuhuhu

Girl : pompuan klau syg 2 sungguh ek.. sb 2 mdah kna tipu ngan laki..

Boy : Llaki pun syg sgguh jgak tp pmpuan ni snang sgt berlaku curang.. pantang nmpk llaki len,,cair ja.. huhuhu.. 2 la pmpuan...


Let's start

Girl : mna da ek....laki 2 klu nmpak pmpuan segak ckit mula la nk mgayat....

Boy : Bkan nk mgayat la,,tp nk kcu ja.. dh jd hobi llaki kcu pmpun.. Hmm,,pmpuan 2,,klu llaki ensem mgayat,,trus cair.. 2 la pmpuan ni mudah curang... huhuhuhu

Girl : mna da....ish...jgn nk mgada ngada tuduh pmpuan ek....xsmua pmpuan cm2.

Gua : wahaha.. bertengkar lah hampa dua !


The end !



De’din
  • Banyak lagi kowt kumbang dan bunga yg len
  • AndaI HadIRnya CiNta, MenGapa iA SekadaR Utk MenyaKitkan, lbh baik ianya x datang kan => dr cinta dedin
  • Senyum selalu =)

22 comments:

Anna Boleyn said...

hadoii aii macam2. emm x tau nak komen pe. tp ntah lah. pompuan tak senang urang tau. laki jer yg biasa curang.

De'din said...

kak hana,,

lbh kurang ja dua2 !
kan senang...

SweetSyaza said...

so as conclusion is,
laki pompan sama jekk..hehehehehe

De'din said...

yeah that right syaza

HEROICzero said...

heh. memang. banyak lagi kumbang, banyak lagi bunga.

bunga bukan sekuntum, kumbang bukan seekor.

tapi kalau hati mahu yang bunga "itu" jugak, kumbang yang seekor
"itu" jugak,

biar banyak mana kumbang diberi, biar banyak mana kuntum diberi,

kuntuman "itu" juga yang ditunggu, kumbang "itu" juga yang dinanti.

De'din said...

heroic..
kan ku tunggu jnda mu !
haha

DiaUmaiNiNaz said...

kita sama jer..korang buat , ktorng pon buat tapi yg different nya pada niat masing2...aku blm merasainya lagi huhuhu...salam kenal sila singgah ke blog sy.

De'din said...

diaumaininaz..

dedin setuju !

Miz CanisTaL said...

haha memang masing2 x nak mengalah boy n gurl ni.. but sapa nak mengalah beb..even sy pun rasa lelaki lebih cenderung tuk curang dr pmpuan.. haha so jga dr sndri n jangan curang2 sudah.. :).. hehe

De'din said...

miz canis tal..

pertahankan dri lbh pntg !

diana said...

tak semua lelaki jahat..
dalam sepuluh lelaki jahat tu ada la 2,3 yang baik..
saya dah jumpa yang baik tu..
hehehhe

sama la dengan pompuan jugak..
bukan semuanye jahat..
dalam 10 yang jahat tu ada la 2,3 yang baik..
suami saya ada dah jumpa sorang yang baik tu..
hahah

De'din said...

kak diana,,

pompuan yg baik tu mesti akak kan !
haha
bertuah2 suami akak

hans said...

hahaha
depends to individual

P/S : Wow! 10 Buffered Earnings? Blogger Kedah Nak Buat Reunion? Tahniah Team Hoki Malaysia! Video Kelakar Kalau Berpacaran Buat Aku Sakit Perut Sebab Ketawa!

De'din said...

hans
depend jawapan terbaik !

Ain Zulaikha said...

huarhhh... gaduh2 padaham dua dua pun sama je.. hahaha

De'din said...

ain..

betul tu..
dua2 perangai lbh kurang ja..

Enna Banana said...

ahahaha..u know what
diff ppl got diff perception
22 buat benda sama actually
pastu kadang2 depend on that ppl gak
kalau dia jenis setia, setialah dia
lain org lain ragam.
betul x awak? ^.^

De'din said...

betul cik banana..
len owg len ragam !
len owg len warna !
hehe

Adhwa said...

sokong diana... tp masa yg sama jgn terlalu nak memendam perasaan, nanti parah... mula putus asa... sikit2 x pa...takot berbukit nanti, jadi dude luv dude, babe luv babe. kan susah. full stop ke one stop daa!

Amirrah Zawani said...

macam2 eyh.. haha!!
semua tu bergantung kat individu tu sendiri..

De'din said...

adhwa..

betul tu jgn sampai songsang

De'din said...

amirah

betul tu !

p/s : asyik sebut betul ja kat entri ni.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...