28 August 2010

Keluh Kesah

Assalamualaikum,

Mood update blog tahap gabannya malas ! Tapi sebab nmpak teruk sangat ! jadi try lah update !

Kekasih gua dah tinggalkan gua apa yang patut gua lakukan ? bingung seyhh.. Gua macam x dak hala tuju ! Gua tinggal dia sekejap ja. Tak sampai 4 jam pon tapi dia telah dilarikan orang lain ! Macam orang x keruan hala hidup gua sekarang ni. Dah lah dekat ngan raya.


Betul tu !

Macam mana gua nak merempit bersama dia raya ni ! lagipon gua x pernah raya dengan si dia lagi ! Jadi anak dara lah gua raya ni. Duduk rumah basuh pinggan mangkuk !

Gua cuba senyum dan berjaya untuk senyum ! tapi hati gua x ikut sama senyum maaa ! nampak sangat gua x ikhlas senyum.

Cuba bayangkan hidup gua tanpa dia ? Merana !!!

Itu hari gua punya kawan ada cakap ini macam
"panas2 ni terjun kolam mesti best"
gua pulak cakap
"panas2 ni terjun bangunan lagi best" ==> Gua cakap ja.. x buat pon


Tapi gua pasrah mungkin ini dugaan hidup gua
Tapi gua tahu itu ujian Nya
Tapi gua yakin ini satu proses fitrah manusia mencari pengalaman hidup
Tapi gua yakin ini ujian gua di bulan ramadhan yang mulia ini

Dan gua juga x salahkan sesiapa

korang nak tahu sapa si dia tu ?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
jeng2 !
gua x dak gambar maaa

De'din:
  • Si dia dalam entri ini ialah motor gua
  • Hidup gua kurang gula sekarang
  • Senyum selalu =) seiklas mungkin dah ni !


30 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

Jom p merempit dengan gua raya ni

hahaha

meowwmania said...

gua pon xdek moto huhuu..

sugar2 kapas strawberry said...

gua x reti bawa moto..hihi

De'din said...

GKSB

boleh juga =)

De'din said...

meow mania..
sama lh kita..
gua pon x dak moto sekrang..
hehe

De'din said...

kapas..

x reti bawa erk??
meh nak tlong bawa :)

Muhammad Shukri Che Lah said...

amboi..gatai adek aku sorg nie..huhu

starzieti said...

alolo, cyannye die..
hik3 !

follow u..;)

Anne Boleyn said...

hehe dah dpt agak dah. ni mesti motor ni. :p

afiqridhuan said...

ceh... ingat sap la td ek.. keh3x

De'din said...

shuk..

x pelah gatai dgn moto

De'din said...

star..

kesian kan..

De'din said...

anne..

mcm mna boleh agak ?

De'din said...

afiq..

wah sempat lgi gelak..
gua tgh sedih ni

cHempaka dewi said...

oit!!!org kedah ke!!!!

sarah shafie said...

npe lak dgn mtor??hilang ek??

De'din said...

chempaka..

yupp..
anak jati kedah..
hehe

De'din said...

sarah..

yupp hilang..

axer713 said...

kumpul diut raye, pi bli motor baru ek...

De'din said...

besar2 ni sapa lah nak bgi duit raya..
keluar duit raya adalah ..
hehe

SweetSyaza said...

ite merempit nek keta jerkkk...hihiksss

De'din said...

dedin x reti bawa keta lah..
kalo reti x pndg dah motor kowt !
hehe

HEROICzero said...

kawen ngn motor senang. xde nak membebel nanti =P

De'din said...

heroic..

skrng ngan moto lah..
bila keja nnti..
keta pula..
haha

Anne Boleyn said...

uih de'din..bila mau update?

p/s : jom join slot Bingkisan Salam Syawal kat Redmummy.com jom? Anne Boleyn dah join.. check my latest entry kay.. :)

HEROICzero said...

Selamat Hari Raya~ =)

~kuyam~ said...

wahhh,cantikya background blog kamu :)
selamat hari raya okei :D

De'din said...

kak hana..
nnti2 lah..
hihi

De'din said...

heroic..
hepy eid mubarak !

De'din said...

kuyam..

besa2 jalah..
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...