16 September 2010

Go Green !

woi korang !
huh
Nampak macam kurang ajaq ja !
baik lah
mungkin elok sikit
hoi korang
ermm..
tak.. tak..tak
ini pon tak

Kan lebih elok kalo macam ni


assalamulaikum salam diberi,
tanda bermula bicara berbudi,
blog De'din gaya tersendiri,
Selamat Hari Raya Aidil Fitri !

wah, berpantun pula eyh, amacam da gaya pidato x ? Hah, sebenarnya De'din nak tanya ni ? Ada nampak kelainan x kat blog ni ? kalo ada cakap lah !

Apa2 pown blog ni masih under construction, banyak lagi benda yang belum dimasukan. Dan kalo anda semua perasaan banyak widget yang telah De'din DELETE kan disebabkan mengambil masa yang lama untuk loading



entri ni x mo panjang2

permisi ucap si jawa,
minta diri ucap melayu,
good bye mat salleh kata,
semuanya maksud yang sama.

Dedin :
  • Nantikan episod akhir raikan ramadhan dan juga salam aidil fitri !
  • Senyum selalu :)



20 comments:

Anna Boleyn said...

akhirnyaa...

update gak ekk de'din oit..

selamat hari raya. :)


wahhh..akak salin kulot ko pun salin kulit gak ekk...

smart gak layout ni. yeah.. go green! :)

jom tngok layout bru HLN lak. :)

meowwmania said...

wahh berwajah baru, nice ;)

slmt hari raya, maap zahir batin

CgMas said...

CgMas mmg suka warna hijau.. Tp lambat gak nak loading... ke tenet rumah ni yg tenat?

De'din said...

kak hana..
nak salin lma dah,,
tpi asyk tunda ja,,
last2 nmmpak status akak tdi,,
trus tukar ..
:)

De'din said...

meowmania..

camat hari raya jugga !

De'din said...

cg mas..

hijau tenang kan ?
erm kejap ja loading..
x hang langsung..

ezyanie said...

nice one :)

mario said...

selamat hariraya bro...hijau mmg mendamaikan...hehe

De'din said...

ezyanie,,

thanks :)

De'din said...

mario..

hijau pown sejuk hati gak !

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam raya pak din

De'din said...

brutal solo..
salam raya juga..

Rozana Razali said...

kan bgs bg salam.. =P

De'din said...

rozana,,

sja buat intro =) hehe

HEROICzero said...

aaa.. nice. hijau. tp ni la nk ckp. ade malware detected plak~

Anna Boleyn said...

hehe. ssh btol nk nmpk ko ni update dedin oii.. main fb rjin lak. haha :p

p/s:anna boleyn ada buat tutorial tau cara letak divider kat setiap post. cio. :)

De'din said...

heroic..

thank untuk itu..
masalah dah diatasi..

De'din said...

kak hana..


fb tu buka jer..
bknnya men sgt pown ..
ada 4 post yg x publish lgi..
sja peram lama2 buat perkasam..

akuanakpahang said...

Blog kalau macam2 sgt exsoserinya berat juga... sebaiknya ringan2 aje. :)

De'din said...

en yassin..

betul tu..
tpi rasanya mcm dah kurang aksesorinya ni..
x tau nak buang yg mna dah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...