23 September 2010

Widget Tedy Bear !

Salam semua,

Seperti yang dijanjikan sebelum raya dahulu dalam entri Tedy Bear
Dedin nak bagi code html ini kan ?
ye yang ini lah !


So untuk entri ini De'din akan berikan secara percuma
x payah bayar2.. ngeh2
haha

ok ini code nya yer

14 comments:

SweetSyaza said...

wah abg dedin wat ke????
nice lah!!!

De'din said...

sweet syza..

buat dgn abg dedin
hasil kerjasama ngan my bro
nice erk ?
thank2

try lah ltak kat blog syaza !

HEROICzero said...

De'din
HEROICzero: DOUBLE POST
6 hours ago

ape de hal ade post dengan nama gua? woaaah lu nak kutuk blog gua aa?? jangan main gila!

sekian, sound dari budak baru nak up2 belagak lebey...

heehhe!

daisy said...

wow..
kreatif la de'din ni...

MiMiEy :) said...

wah, kreatif yer abg de'din ni.

De'din said...

heroic..

best nya kena sound..
hihi

De'din said...

daisy..

TQ ^_^

De'din said...

mimey..

TQ ^_^

waveX said...

dedin ni mesti kreatif...

HEROICzero said...

mana lagi cute, tedy bear tu ke de'din? keh3x

De'din said...

wave x..

x lah..
i'm not really

De'din said...

heroic..

tedy lah..
len lah kalo tanya kacak..
mesti lah dedin..
ngee~

Muhammad Shukri Che Lah said...

yg mimie ckap tu,abg dedin tu dedin ke or abg dia??. @_@

De'din said...

shuk ..

she call me abg !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...