14 August 2010

Tutorial 1 : Tedy Bear


Assalamualaikum,

<span class=

Comel x? Mestilah kan(Perasan)

Ni lah hasilnya bila abg dan adik bekerjasama!

Nanti saya post kan code nya!
so korang semua boleh lah letak kat blog masing2

Gif Created on Make A Gif

28 comments:

meowwmania said...

alolo comelnya..

De'din said...

aha..
agak comel..
tpi x lah sgt

HEROICzero said...

hehe kelako pon ada. meh2 bg coding nye~ =)

De'din said...

ermm..
dedin x tau mcm mna nak post kan..
kalo copy paste jpgi dia jdi gambar..

kalo nak juga bagi emel..
nnti dedin send..

atie said...

hehe.. terawang2 jer tedybear tu.. kasiler keter ke.. hikhik.. tapi tetap cute!

De'din said...

hihi..
x reti dah nak buat..
pning ja tgk..

Azeer Yeyaa said...

ahaha...okay laa dedin! :)

awie said...

nie abg dia yg tlg wat..huhu.. =D

CgMas said...

Boleh buat dia gerak2 X?

Muhammad Shukri Che Lah said...

nk gerak2 cmna??..

✿✿ Y-A-N-N ✿✿ said...

comelnye.. :D

Aldy Madi said...

Widget nieyh menarik, bukan senang nak reka widget taw, kebetulan warna bear
tue hampir sma ngn warna blog aku, matching gark taruk kat situ, tapi kan, kalau
boleyh wat warna yang pelbagai, baru cun, klau warna yang lawa2 confirm blogger
girl minat nak taruk kat blog dorang, Aku ske kalau bear tue warna biru, matching ngn
blog aku, tapi warna nieyh pown okeyh gark, matching gark ngn blog aku, anyway,
thakns a lot yaa sebab kasi kod widget nieyh kat aku, suke3...

Lovely Bella said...

hehehh skit lagi nak rupe mcm teddy bear mr bean yang kaler coklat tuh.. heheh :)

De'din said...

azeer..

apa yg okay :)

De'din said...

awie..

interfrim lah pula..
hihi..

De'din said...

cg mas..

nak gerak mcm mna lagi..
kan dah gerak tu?

De'din said...

shuk..

mungkin gerakan gambar sekali kowt..

De'din said...

yann..

thanks..
actually x leh comel sgt..

De'din said...

aldy..

thanks 4 the support..
dan siap buat entri lagi

Tiada kata mampu mengucapkannya..

De'din said...

bella..

yupp..
mmg itu ilham nya..
tpi diubah sedikit berdasarkan bear kesayangan abg dedin

axer713 said...

ade bear yg jenis ganas skit x...???

De'din said...

belum lagi setakat skrang..

bear yg pkai spek nmpak ganas x?

HEROICzero said...

macam mana eh kalau nak paste coding, tanpa appear objek coding tuh. jap nak pikir...


.....


ntah?


haha!

De'din said...

maen2 noh !

haha..
dah tau dah mcm mana nak boh..

Sir Marcello said...

wah...kerjasama yang baik...menarik..

De'din said...

adik dan abg kena lah baik..
betul x?

HEROICzero said...

Tahniah!

Anne Boleyn said...

hye de'din...


wah tahniah! pandai wat widget ekk.. :) comel jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...