11 August 2010

Tejah Review : Hana Love Nest

Assalamualaikum,

Pernah dengar tak nama dia atas tu?
pernah..
x ...
pernah..
x..
mna satu ni??

Kalo nak tahu
Ni lah kak Hana love nest

cun x? hehe


macam mana de'din boleh kenal dia?
waktu ni;




tyme kak hana comment kat entri Cukup Lah Tu
dia citer dia ada buat contest
pemenang blh ltk iklan kat blog dia


Contest nya bukan lah ssh pon
cuma kena comment kat blog dia untuk 9 entri kowt
tambah2 lagi tyme tu cuti sem
memang 24hours lah on9 ala2 7e



Lepas habis contest pemenang pown diumumkan
dan I was one of them


My first banner



dan dapat lah khidmat iklan selama sebulan
yg berakhir 8 ogos yg lalu


eh kenapa tetiba buat review ttg blog kak hana ni ehh?
sbb dulu de'din ada janji nak bgtau
apa yang special ttg blog dia


Antara keistimewaan nya ialah:

  • sentiasa tinggalkan comment
  • atau pon jerit kat sb tu
  • kak hana cuma tertinggal satu ja entri yang x dikomen iaitu entri berkaitan world cup
  • Cara penulisan blog nya yang sempoi
  • Dan mungkin juga iklan di blog nya sedikit sebanyak menambah jumlah trafik ke blog ini
  • Dan banyak juga yang saya belajar dari dia
  • Senang dengan caranya yang mudah mesra dan x sombong walau punya follower yg ramai

Hah
Apa lagi jom lah terjah blog HLN ni
Tapi pastikan anda tinggalkan sesuatu kat blog dia
pasti kak Hana akan terjah balik


De'din:
  • Entri penghargaan ini dibuat kerana kesudian meletakkan banner de'din di blog nya
  • Mulai saat ini juga De'din akan adakan satu slot 'Terjah Review' kepada mereka yang kerap meninggalkan comment di bawah entri De'din
  • senyum selalu =)



3 comments:

Anne Boleyn said...

Hehe thanx dedin..mula2 ingatkan tadi tak ley bukak blog dedin ni sebab ada notis under construction. lepas tunggu lama sikit. baru keluar and namak entry ni. thanx sesangat kay. :)

amboi..melambung pujian tu. hmm~ walauapapun kita akan cuba reply setiap komen. tapi lambat sikit lah. hehe ni pon banyak dah komen yang tertangguh nak reply. huhu

De'din said...

gambaq under construction tu propa ja !
That day nak join petandingan mereka cipta blog JPP..
tpi entah macm mna terlepas pandang pula..
last2 biaq ja lah.. hehe

melambong2 juga .. jgn sampai x ingt tanah yer.. hihi

saiaAriEma said...

yoka?jom aku nak p tgk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...