13 July 2010

Penangannya berakhir

caya lah!! Malaysia Boleh!!

Biar betul paul ni?? Malaysia menang lawan spain. Ni mesti men tuju kasut kan? Eh2 tapi kenapa ada gambar bola??

World cup baru sahaja menutup tirainya. Semua doktor pasti dapat bekerja dengan jayanya dan tiada lagi pesakit yang berpura2 sakit semata2 untuk mendapatkan MC. Bisnes kedai2 mamak pun bakal berkurang lah sikit berbanding sekarang.

Lepas ni tiada lah status di FB yang sering jatuh menjatuhkan semata-mata kerana bola. Tiada lah pertikaman lidah lagi.

Apa2 pun tahniah diucapkan kepada Spain kerana menjurai WC

wah.. syoknya julang piala!!

Hidup Sepana.. Eh2 silap lah Hidup Espana!!

Dan last but not least, kepada penyokong belanda jangan lah sedih sebab kalah. Kita kena ingat walau siapa pon menang. Kita xdapat apa pon dari mereka.

De'din:
  • Jangan percaya dengan paul. Tu semua secara kebetulan sahaja. Jaga akidah kita!! jangan taksub dengan semua itu.
  • Malaysia juara tuju kasut 2014 ni!!
  • Malaysia Boleh
  • Senyum selalu :D

4 comments:

Azeer Yeyaa said...

jom bela sotong tuh!

De'din said...

azeer..

jom2!!

nnti kita bela kat sungai kubang buaya tau..
lps tu jual kat cik jah siam!!

Faizal@PeJAY said...

mengarut sotong tu

De'din said...

PeJay..

jgn percaya tahyul tu!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...