10 July 2010

Civil engineering t-shirt!!

Cepat pastikan anda memilikinya
Mari bersama gegarkan PTSB dengan auranya
Baju Civil Engineering
Abadikan kehidupan kampus anda dalam sehelai t-shirt
Memegang kepada prinsip

‘Yout t-shirt, our style’

p/s:klik untuk lebih besar

Kualiti sememangnya terjamin

Berikut ialah senarai harga:

RM 26 Baju lengan pendek
RM 28 Baju lengan pendek+kolar
RM 28 Baju lengan panjang
RM 30 Baju lengan Panjang+kolar
RM 35 baju lengan panjang+labuh lebih 5 cm (muslimah edition)

Untuk maklumat lanjut:

Sila emelkan ke undefineddignity@yahoo.com
Atau
Atau melalui facebook, myspace,tagged,friendster,formspring dengan emel diatas
Atau
layari kamsisptsb

Jangan lepaskan peluang bergaya bersama rakan-rakan anda!!

P/S:
  • Istimewa untuk pelajar semester 1!! Jika kesemua rakan kelas anda membeli baju ini. Sehelai t-shirt akan dihadiahkan kepada penasihat akademik anda sebagai tanda penghargaan.
  • Tarikh tutup order ialah 22 julai 2010
  • Entri ini khas untuk siswa siswi PTSB
  • Senyum selalu =)

So don’t hesitate to order with us now and prepare yourself to wear an exclusive t-shirt. You got nothing to lose!

4 comments:

NUNU EERA said...

owh.. sy electronic engineering.. hehe..

De'din said...

haha..
kalo nak beli boleh ja..

Anne Boleyn said...

wahh da buat bisnes ke dedin. eh hari tu dedin ke yg hantar email tanya camne nak buat banner yang ley scroll tu? dpt x reply dr hana. hana fwd je msg tu. :)

De'din said...

kak hana..

dah lama dah buat..
cuma ni first tyme guna blog..
selalu trus promote ja..


btw, mmg dedin minx yang banner tu.. tpi nak yang banner dedin je.. yg len2 x mo..
dan macam mana nak letak gambar then boleh scrol tu.. mcm entri KL-->

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...